2019-06-08

 

     5 червня 2019 року за участі президента НАН України Бориса Євгеновича Патона та Міністра освіти і науки України Лілії Михайлівни Гриневич відбулася урочиста церемонія вручення дипломів лауреата Державної премії України в галузі науки і техніки 2018 року та свідоцтв лауреата премії Президента України для молодих вчених 2018 року.

     Цьогоріч науковці Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка вкотре стали лауреатами премії Президента України для молодих вчених. Державну нагороду отримали к.т.н., доцент, голова Ради молодих вчених ПолтНТУ Ксенія Чичуліна та к.т.н., доцент, в.о. завідувача кафедри нафтогазової інженерії та технологій ПолтНТУ Максим Харченко за наукову роботу "Ресурсозберігаючі конструкції будівель та споруд".

 

     Потужні наукові школи Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка здійснюють системну наукову діяльність, результатом якої є плеяда науковців, удостоєних державних нагород. Ректор ПолтНТУ, професор Володимир Олександрович Онищенко за останні 10 років дав успішний старт науковим колективам ПолтНТУ, і наукові школи університету поповнилися талановитими дослідниками, 10 з яких стали лауреатами Державної премії України в галузі науки і техніки та 14 – лауреатами премії Президента України для молодих вчених.

     Визнання науковців на державному рівні є яскравим свідченням високого рівня освіти і науки у Полтавському національному технічному університеті імені Юрія Кондратюка.

     Запрошуємо на навчання до Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка – одного з флагманів сучасного українського освітнього простору!

Контакти

Голова Ради молодих учених університету, кандидат економічних наук, доцент Олександра Маслій

Top