2016-04-28

Генеральний партнер концерну Nemetschek AG по країнах СНД компанія Allbau Software GmbH, Берлін, оголосила про старт чергового міжнародного конкурсу викладачів Allplan в СНД.

В Конкурсі взяти участь можуть усі викладачі Allplan освітніх установ СНД в рамках договорів про кооперацію між ВНЗ і Allbau Software GmbH. Allbau Software надає підтримку майбутнім архітекторам і інженерам-будівельникам на шляху набуття знань і досвіду в сучасних німецьких комп’ютерних технологіях будівельного проектування, а також є організатором щорічного міжнародного конкурсу для будівельних і архітектурних студентів країн СНД.

Метою конкурсу є залучення до співпраці креативно налаштованих керівників і викладачів для організації навчання і впровадження САПР Allplan як інноваційний інструмент проектування на профільних кафедрах будівельних ВНЗ.

Основні критерії конкурсу:

1) Обсяг викладання Allplan (в студентів-годинах), офіційно підтверджений навчальним закладом (факультатив і платні курси зачитуються як 50%);

2) забезпечення інформаційної підтримки студентів з питань отримання особистих безкоштовних ліцензій для подальшого навчання та участі в міжнародному архітектурно-будівельному конкурсі, що обчислюється кількістю зареєстрованих в Nemetschek після установки Allplan студентських ліцензій;

3) кількість робіт, поданих на студентський конкурс з головним призом ‑ оплачуваним стажуванням в Німеччині. Роботи повинні відповідати формальним критеріям (бути власноручно виконаними студентом на Allplan і оформленими за вимогами конкурсу).

Додаткове перевага віддається тим викладачам, які порекомендують кваліфікованих студентів-старшокурсників та випускників на практики та для працевлаштування в компаніях - користувачів Allplan в СНД.

Конкурс проводиться раз на два роки, наступний фінал – літо 2016 г. З числа учасників буде обрано 3 переможця. Всім трьом переможцям (в т.ч. 1-е місце – 2 особи) організовується поїздка в Німеччину на проведення практики переможця студентського конкурсу і для обміну досвідом з викладачами Allplan в Європі, терміном від 3 до 5 днів з повною оплатою всіх витрат за рахунок компанії Allbau Software GmbH.

Для реєстрації на Конкурс досить направити заявку на e-mail: Дегтярьов Євген, освітні програми Allbau Software GmbH uni@allbau-software.de www.allbau-software.de/students

 

Слід також відмітити, що в рамках X Всеукраїнського фестивалю науки 25 березня 2016 року в Полтавському національному технічному університеті імені Юрія було проведено семінар-зустріч студентів будівельного факультету із спеціалістами компанії Allbau Software GmbH.

Мета заходу – привернути молоде покоління студентів будівельних спеціальностей до активного міжнародного студентського співтовариства Allplan, тим самим розширити кругозір можливостей для успішного професійного розвитку майбутніх фахівців, а також надати можливість використання ліцензійних, сучасних і ефективних інструментів BIM проектування на безкоштовній основі.

Представник компанії презентував студентам та викладачам доповідь про асортимент програмних продуктів компанії Allbau Software GmbH, сферу їх використання, а також основні їх можливості.

Спілкування велося у формі діалогу, в ході якого студенти продемонстрували свою компетентність та обізнаність у галузі будівельного проектування та отримали додаткові знання для підвищення своєї кваліфікації.

Спеціалісти компанії Allbau Software GmbH в свою чергу відмітили високий рівень професійної підготовки студентів ПолтНТУ.

 

За матеріалами ради молодих учених
будівельного факультету ПолтНТУ

Контакти

Голова Ради молодих учених університету, кандидат економічних наук, доцент Олександра Маслій

Top