2020-07-13

Конкурсна комісія Департаменту культури, молоді та спорту Полтавської міської ради на своєму засіданні ухвалила рішення про присвоєння щорічних іменних стипендій для молодих вчених десяти науковцям міста.

Члени комісії проаналізували подані наукові доробки,  публікації в авторитетних українських і міжнародних виданнях,  ознайомились з переліком поданих документів кандидатів та визначили переможців.

Серед цьогорічних стипендіатів Полтавської міськради – викладачі Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»: кандидат технічних наук,  доцент кафедри архітектури та міського будівництва  Юрій Авраменко та кандидат економічних наук, старший викладач кафедри фінансів, банківського бізнесу та оподаткування Ольга Бондаревська.

Згідно з Положенням про порядок призначення  та виплати іменної стипендії міського голови для молодих вчених стипендії призначаються на конкурсних засадах за рахунок цільових коштів міського бюджету.  Щомісячний розмір стипендії складає 2000 гривень для молодих вчених та 1500 гривень для студентів закладів вищої освіти III-IV рівнів акредитації. Загалом іменні стипендії у 2020 році отримуватимуть 10 молодих вчених та 25 студентів (серед них – троє студентів нашого університету).

Вітаємо і пишаємось молодими вченими та бажаємо успіхів на шляху до нових наукових перемог!

Контакти

Голова Ради молодих учених університету, кандидат економічних наук, доцент Олександра Маслій

Top