2016-12-21

Шановні колеги!

 
        Приєднавшися до програми "Горизонт2020", Україна отримала доступ до багатьох інструментів розвитку не лише дослідницької системи, посилення кадрового потенціалу, але й наукової політики. Одним із таких інструментів є можливість проведення незалежного оцінювання (аудиту) системи наукових досліджень та інновацій у країнах-членах та асоційованих членах Програми міжнародною групою експертів у форматі peer review (Horizon2020 Policy Support Facility PSF).
 
        Протягом 2016 р. відбулися 2 візити експертів ЄС до України, під час яких було вивчено нормативно-правову базу та проведено низку інтерв'ю з різноманітними стейкхолдерами, у тому числі була і група молодих учених. На підставі комплексного дослідження і було сформовано висновки та рекомендації. Фінальна версія звіту та рекомендацій, а також їх обговорення представлено у Києві, у Клубі Кабінету Міністрів України, 19 грудня 2016 р. Також долучаємо програму заходу для загального ознайомлення.
 
        Запрошуємо Вас ознайомитися з оригінальним англомовним текстом та першою версією висновків українською мовою. Повний звіт українською мовою очікується у січні 2016 р.
 
 
З повагою,
Ірина Дегтярьова
заступник голови Ради молодих учених при МОН України
 
 

Контакти

Голова Ради молодих учених університету, кандидат економічних наук, доцент Олександра Маслій

Top