2017-05-18

 

Шановні колеги!

18 травня 2017 року з 9.30 год до 12.00 год в аудиторії № 329 головного корпусу Київського національного університету імені Тараса Шевченка, за підтримки Міністерства освіти та науки України, відбудеться Інформаційний день Асоціації європейського співробітництва в галузі науки та технологій (COST Info Day in Kyiv). Це перший захід Асоціації європейського співробітництва в галузі науки та технологій в Україні.

Асоціація європейського співробітництва в галузі науки та технологій (COST Association) відіграє дуже важливу роль у створенні Європейського дослідницького простору, об’єднує науковців для спільної розробки власних ідей та нових ініціатив в усіх областях науки і техніки, в тому числі соціальних і гуманітарних наук, а також сприяє ліквідації розриву між наукою, політикою та суспільством як по всій Європі так і за її межами.

На Інформаційному Дні буде презентована діяльність COST Association і обговорено питання підготовки міжнародних проектів Асоціації, процедури їх подання, оцінки, відбору та затвердження. Крім цього будуть презентовані механізми створення національних контактних пунктів COST та залучення науковців до COST Association.

Завчасно зареєструватися на участь у заході можна за посиланням https://drive.google.com/open?id=1mqq3HbyZNtvbut6EYxPSlhqJ_weAoiiRPelo037n8N8 

Сайт COST Association: http://www.cost.eu.

Цільова аудиторія: вчені та дослідники, зацікавлені в науковій співпраці з європейськими партнерами.

 

З повагою,

Анна Миколаївна Толстанова, член Президії Ради молодих учених при МОН, керівник науково-дослідної частини Київського національного університету імені Тараса Шевченка

Контакти

Голова Ради молодих учених університету, кандидат економічних наук, доцент Олександра Маслій

Top