2019-06-21

    Стартап школа ПолтНТУ – це унікальний проект, реалізований на базі університету з метою розвитку науки, інноваційного підприємництва та трансферу технологій на Полтавщині.

    Привітали випускників Стартап школи ректор ПолтНТУ, професор Володимир Онищенко, директор Департаменту освіти і науки Полтавської обласної державної адміністрації Олена Харченко, директор ТОВ «НТП «Бурова техніка», член наглядової ради ПолтНТУ Віталій Вітрик та бізнес-тренер, співзасновник інноваційного холдингу «Sikorsky Challenge» Ігор Пеер (Ізраїль).

    Презентували свої проекти 46 випускників Стартап школи ПолтНТУ, серед них: студенти, молоді вчені та науковці університету. Протягом 9 місяців разом з досвідченими тренерами з Ізраїлю, США та України вони працювали над пошуком нових ідей, розробляли бізнес-моделі, вчилися залучати інвестиції у свої стартапи та створювати бізнес-проекти.

    За результатами презентацій найкращий проект, а ним став проект команди молодих вчених університету «Серія легких балок з гофрованою стінкою», одразу пройшов у фінал Міжнародного фестивалю інноваційних проектів «Sikorsky Challenge – 2019» та отримав фінансову винагороду в розмірі 2 тис. грн на розвиток свого стартапу від партнеру університету – ТОВ «НТП «Бурова техніка».

   Стартап школа ПолтНТУ – це майданчик неформального спілкування, пошуку ідей та особистісного розвитку на базі університету для всіх, хто бажає запустити свій власний стартап!

 

Контакти

Голова Ради молодих учених університету, кандидат економічних наук, доцент Олександра Маслій

Top